Ο αγαπημένος τηλεοπτικός χαρακτήρας Ακάλυπτος επιστρέφει!!!

Ο τηλεοπτικός χαρακτήρας Ακάλυπτος που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει.Αυτή τη φορά θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2013.Ο Χρήστος Δήμας μεταφέρει τον Ακάλυπτο στο κινηματογράφο,πέρασαν 15 χρόνια από την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη.

Στη ταινία δεν θα δούμε τον Καφετζόπουλο σαν ακάλυπτο αλλά τον Πέτρο Φιλιππίδη και στον ρόλο του κολλητού του Μάκη τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μαζί τους θα είναι και οι οι Κατερίνα Λέχου, Βασιλική Ανδρίτσου, Αθηνά Μαξίμου, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Σουξές, Κώστας Βουτσάς, Αντώνης Λουδάρος και Γιάννης Στεφόπουλος.

Ο Ακάλυπτος μπορεί να θεωρείτε απατεώνας και λαμόγιο όμως είναι ντόμπρος και θα έδινε και την ψυχή του για τους δικούς του ανθρώπους,μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε κατάσταση προκειμένου να βγάλει χρήματα και όμως παίρνει λεφτά από ανθρώπους που συνήθως τους αξίζει να τα χάσουν,είναι ένας απατεώνας με ηθικές αρχές,τους μαδάει αλλά όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για αυτόν.

Ο κολλητός του Μάκης ή αλλιώς Τίγρης είναι ένας ήσυχος και σοβαρός άνθρωπος που είναι το ακριβώς το αντίθετο από τον Ακάλυπτο και ίσως για αυτό και ταιριάξανε!!!Παρόλο που ο Ακάλυπτος συνήθως βάζει σε μπελάδες τον Μάκη είναι αχώριστοι και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Η ταινία δεν θέλει κάτι παραπάνω για να γίνει επιτυχία αφού από μόνοι τους οι χαρακτήρες του βιβλίου του Λευτέρη Καπώνη είναι πραγματικά απολαυστικοί.

Πρεμιέρα θα κάνει στις 14 Μαρτίου 2013.


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.