Ότι θα υπήρχε αστυνομία μετά θάνατον δεν το περίμενα “R.I.P.D.”

R.I.P.D. (2013)

Ο Ryan Reynolds και ο Jeff Bridges είναι ένα αστυνομικό δίδυμο που τα σπάει!!!Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε πάλι μια ταινία δράσης με αστυνομικούς που καταδιώκουν τους κακούς και θα μουρμουρίσετε πάλι τα ίδια τίποτα πρωτότυπο σε αυτή τη ταινία όμως το ρητό τα φαινόμενα απατούν ισχύει αφού δεν είναι συνηθισμένοι αστυνομικοί και μάλιστα δουλεύουν σε ένα τμήμα που στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει,εντάξει το ξέρω σας ζάλισα. Οι πρωταγωνιστές μας δουλεύουν σε ένα τμήμα που το στελεχώνουν νεκροί αστυνομικοί,ναι το ξέρω ακούγετε κάπως αλλά μην πάει ο νου σας σε ζόμπι και δευτέρα παρουσία.Ο Ryan Reynolds είναι ένας αστυνομικός που μόλις απεβίωσε και τηρούσε τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να δουλέψει στο R.I.P.D. (Rest In Peace Department) ένα διαφορετικό αστυνομικό τμήμα που απαρτίζεται κυρίως από αστυνομικούς που πέθαναν στο καθήκον,έτσι θα γνωρίσει τον Jeff Bridges ο οποίος σαν πιο παλιός θα τον μυήσει στα μυστικά του επαγγέλματος.Το σημαντικό είναι ότι ο νεαρός αστυνομικός που μόλις αποδήμησε εις κύριον θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον δολοφόνο του.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Peter M. Lenkov και σκηνοθέτης είναι ο Γερμανικής καταγωγής Robert Schwentke που τον γνωρίσαμε από τις ταινίες Flightplan (2005) και το απολαυστικό Red (2010) που και πάλι πρόκειται για μεταφορά κόμικ στην μεγάλη οθόνη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές Αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου του 2013,ως τότε πάρτε μια γεύση για το τι θα δούμε στη Μεγάλη Οθόνη με το πραγματικά εντυπωσιακό trailer που ακολουθεί!!!


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.