Το OTE TV φέρνει στην Ελλάδα την επιτυχημένη σειρά του BBC Sherlock Holmes!!!

Το MovieNight.gr ήταν στην εκδήλωση του OTE TV για την σειρά του BBC Sherlock Holmes.Δεν θα σας κρύψω ότι ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με τη σειρά αφού με είχε ξενίσει το γεγονός ότι η σειρά δοκίμασε να φέρει τον Sherlock Holmes στην σημερινή εποχή.

Όλες αυτές οι αμφιβολίες διαλύθηκαν βλέποντας το 1ο επεισοδίου της σειράς στην εκδήλωση.Η μεταφορά του χαρακτήρα των βιβλίων του συγγραφέα Arthur Conan Doyle στη σημερινή εποχή ήταν κάτι μοναδικό και εφυέστατο,όχι μόνο δεν χάλασε τη σειρά αλλά τις έδωσε αρκετούς πόντους και την έκανε πιο ενδιαφέρουσα.

Η σειρά τα είχε όλα δράση,αγωνία,μυστήριο,ατμόσφαιρα και καλό χιούμορ έτσι εξηγείτε και η μεγάλη απήχηση που έχει στην Αγγλία την παρακολουθούν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές,κέρδισε τη συμπάθεια του κοινού και των κριτικών σε Αμερική και Ευρώπη,ενώ τα βιβλία του Arthur Conan Doyle ανέβασαν τις πωλήσεις τους 180% όταν προβλήθηκε και φυσικά μετράει στο ενεργητικό της 50 βραβεία όπως

• Golden Globes
• BAFTA Awards
• Primetime Emmy Awards
• Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA
• Broadcasting Press Guild Awards
• National Television Awards, UK
• Television Critics Association Awards

Την κορυφαία σειρά του BBC, “Sherlock”, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ποιότητα high definition µόνο οι συνδροµητές του OTE TV. Ο “Sherlock” κάνει πρεµιέρα τη ∆ευτέρα 24 Ιουνίου, στις 21.00, στο κανάλι OTE Cinema 1 HD, µε τον OTE TV να έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδροµητές του τους 3 πρώτους κύκλους της σειράς.

Δείτε ένα trailer που κυκλοφορεί στο youtube και το δημιούργησαν οι θαυμαστές της σειράς πραγματικά εντυπωσιάζει.

Με την υπογραφή των Steven Moffat (Doctor Who, Coupling) και Mark Gatiss (The League of Gentlemen, Doctor Who), από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δηµιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης.

Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Benedict Cumberbatch (Star Trek Into Darkness, Tinker Tailor Soldier Spy, Atonement) και ο Martin Freeman (The Hobbit, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy), διάσηµοι βρετανοί ηθοποιοί µε καριέρα στο Χόλυγουντ.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.