Σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες καναπέδες κρεβάτια και πηγαίνετε να δείτε το Χόμπιτ!!!

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG (ΧΟΜΠΙΤ: Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ) 

Επιτέλους το φαγητό μπήκε στη φωτιά και είναι γλύκισμα σχεδόν έτοιμο να φαγωθεί!!!

Όχι δεν αναφέρομαι σε κάποια συνταγή αλλά στο πολύ απολαυστικό 2 μέρος του Χόμπιτ που το αλατοπίπερο είναι η συνεχόμενη δράση.

Θα δείτε έναν Μπίλμπο Μπάγκινς αγνώριστο γέματο θάρρος και θέληση χωρίς να δειλιάζει με το παραμικρό αλλά να είναι ουσιαστικά μαζί με τον Θόριν ο καθοδηγητής της ομάδας δείχνοντας περίσσεια ψυχική δύναμη και θάρρος δυσανάλογο με το μπόι του,τελικά ο Μπίλμπο Μπάγκινς έχει τσαγανό και το αποδεικνύει σε αρκετές περιπτώσεις σε αυτό το δεύτερο μέρος της επικής αποστολής.

Τεράστιες αράχνες,ξωτικά του δάσους,αιμοδιψοί όρκ και διαδοχικές μάχες πλαισιώνουν το σκηνικό της ταινίας κρατόντας το ενδιαφέρον αμείωτο ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς θεατές,το κερασάκι στη τούρτα η εμφάνιση του μοχθηρού δράκου Smaug.

Ο Peter Jackson αναμφίβολα είναι ο άνθρωπος που ξέρει να δίνει ζωή στα αριστουργήματα του Τόλκιν,το απέδειξε με τον Άρχοντα και το θεμελίωσε με το Χόμπιτ.

Όλα αυτά σας τα λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία και δεν είναι και από τους πιο φανατικούς του είδους αλλά βλέποντας τη ταινία το μικρόβιο του Τόλκιν αρχίζει να ριζώνει βαθιά μέσα του.

Αυτό που μου αρέσει στο Χόμπιτ είναι ότι στην ουσία πρόκειται για το prequel του Άρχοντα με αποτέλεσμα να ξεδιπλώνει ολόκληρο το κουβάρι αυτής της φανταστικής περιπέτειας.

Δεν θέλω να πώ περισσότερα δεν χρειάζεται να πω περισσότερα όποιος πάει να δεί τη ταινία θα καταλάβει!!!

Η καλύτερη πρόταση για να περάσεις 2,5 ώρες στο φανταστικό κόσμο του Τόλκιν μακρυά από την Τρόικα και τα μνημόνεια!!!

Χαλαρά 8/10

Το ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται στις 12 Δεκεμβρίου με το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ. Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ) συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.

12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Village.

Άρθρο: Αρακύνθιος Δημήτριος(Κολλημένος με τις καλές ταινίες)

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.