Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί στο δράμα “Dallas Buyers Club”.

Αγνώριστος ο μορφονιός Matthew McConaughey ο οποιός έχασε πολλά κιλά για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί “Dallas Buyers Club”.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ασχολείτε με τον Ron Woodroof έναν αληθινό Τεξανό καουμπόυ που έκανε άστατη ζωή τσόγος,ποτά,γυναίκες.Το 1985 όμως άλλαξε ριζικά το τρόπο ζωής του αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από HIV (AIDS) και του έδιναν 30 ημέρες ζωής.

Εκείνη την εποχή ήταν η αρχή της εμφάνισης του ιού και υπήρχαν συγκρουόμενες απόψεις στην Αμερική για την καταπολέμηση του.

Ο Ron Woodroof  σαν γνήσιος καουμπόυς και με το ελεύθερο πνεύμα αλλά και θέληση για τη ζωή δεν το έβαλε κάτω,άρχισε να ψάχνει για εναλακτικές μορφές θεραπείας νόμιμες και μη προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Έτσι κατέληξε στο Μεξικό και βρήκε ουσίες,φάρμακα που βοηθούσαν τους ασθενείς,φυσικά τα φάρμακα δεν είχαν την έγκριση από τον Αμερικάνικο Φαρμακευτικό Οργανισμό με αποτέλεσμα να θεωρούνται παράνομα.Αυτό δεν εμπόδισε τον Ron Woodroof να τα φέρει στην Αμερική και να τα πουλάει στους ασθενείς που τα είχαν ανάγκη.

Η ταινία Θα κάνει πρεμιέρα για Αμερική την 1 Νοεμβρίου του 2013,για Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία.


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.