Ο Harrison Ford και ο Gary Oldman βρίσκονται αντιμέτωποι στη νέα ταινία του Robert Luketic.

Ο σκηνοθέτης του 21 Robert Luketic μας παρουσιάζει τη νέα του ταινία με τον τίτλο Paranoia.Μπορεί ο τίτλος να σας φαίνεται κάπως αλλά αντιστοιχεί απόλυτα στο σενάριο της ταινίας αφού θα δούμε τους Harrison Ford και Gary Oldman να ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής προκειμένου να κερδίσουν το επιχειρηματικό παιχνίδι και πολλά δισεκατομμύρια.

Συγκεκριμένα θα δούμε έναν νεαρό εργαζόμενο (Liam Hemsworth) σε μια πανίσχυρη εταιρία να κερδίζει μια υψηλόβαθμη θέση με αντάλλαγμα να κατασκοπεύσει τον παλιό μέντορα του αφεντικού του προκειμένου να κερδίσουν πολλά δισεκατομμύρια και να έχουν το πλεονέκτημα.

Πρόκειται για μια ταινία που αναφέρεται στην επιχειρηματική κατασκοπία και βλέπουμε τον Gary Oldman να ξεφεύγει από τα όρια του ευγενή ανταγωνισμού προκειμένου να είναι αυτός ο τελικός νικητής.

Ο Liam Hemsworth χρησιμοποιείτε σαν πιόνι σε ένα παιχνίδι στρατηγικής που είναι δίχως λογική.Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα με την συμμετοχή και του FBI σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι.

Για να δούμε τελικά ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;Βέβαια αυτό θα το μάθουμε στις 16 Αυγούστου 2013 όπου θα κάνει και πρεμιέρα η ταινία στις Αμερικάνικες Αίθουσες,ως τότε δείτε το trailer της ταινίας για να πάρετε μια ιδέα.

Director: Robert Luketic

Writers: Joseph Finder (novel), Jason Dean Hall (screenplay)

Stars: Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth, Gary Oldman.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.