Ο Χένρι Καβίλ και ο Άρμι Χάμερ έρχονται να σώσουν τον κόσμο με… στιλ!

Ο Χένρι Καβίλ και ο Άρμι Χάμερ έρχονται να σώσουν τον κόσμο με… στιλ!

Ο Γκάι Ρίτσι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια από τις κλασσικότερες σειρές κατασκοπίας της αμερικάνικης τηλεόρασης. Δίπλα στους δυο ηθοποιούς θα δούμε τους Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Αλίσια Βικάντερ και Χιου Γκραντ.

Το «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.» («The Man from U.N.C.L.E»), η διάσημη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60 ετοιμάζεται για την κινηματογραφική της μεταφορά. Την ταινία σκηνοθετεί ο Γκάι Ρίτσι, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Χένρι Καβίλ («Man of Steel»), στο ρόλο του Ναπόλεον Σόλο και τον Άρμι Χάμερ («The Social Network»), ως τον Ίλια Κουριάκιν.

Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, το «The Man from U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Αλίσια Βικάντερ («Anna Karenina»), Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι («The Great Gatsby»), Τζάρεντ Χάρις («Sherlock Holmes: Game of Shadows») και ο Χιού Γκραντ στον ρόλο του Γουέιβερλι.

Το σενάριο είναι των Γκάι Ρίτσι και Λάιονελ Γουίγκραμ. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία τους μετά τις διασκευές των δύο μεγάλων κινηματογραφικά επιτυχημένων «Sherlock Holmes».

H ταινία «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E» («The Man From U.N.C.L.E.») θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Αυγούστου από την Tanweer.Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.