Ο ορισμός του πως πρέπει να είναι ένα σωστό trailer!!!

Από τα καλύτερα trailer που έχουν κυκλοφορήσει τη τελευταία δεκαετία.Ο Ben Stiller βάλθηκε να μας τρελάνει αφού φαίνεται να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη νέα ταινία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με τίτλο The Secret Life of Walter Mitty.

Το trailer διάρκειας 2 λεπτών περίπου καταφέρνει να μας περάσει εικόνες εκπληκτικές και να μας ταρακουνήσει,χωρίς να είμαι ειδικός ο Ben Stiller δείνει σεμινάρια πως πρέπει να είναι ένα σωστό trailer.

Τώρα θα περιμένουμε να δούμε και την ταινία που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το Δεκέμβριο του 2013(Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία),πάντως άμα κρίνουμε από το trailer μιλάμε για την καλύτερη ταινία του Ben Stiller,φαίνεται να έχει ωριμάσει και να είναι έτοιμος να προσφέρει στην έβδομη τέχνη.

Η ταινία μας παρουσιάζει τον Walter Mitty(Ben Stiller) έναν υπάλληλο ο οποίος προκειμένου να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας φαντασιώνεται καταστάσεις και γεγονότα,θα του δωθεί όμως η ευκαιρία να ζήσει την αληθινή περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει.

Στο πλευρό του Ben Stiller θα δούμε και την γοητευτική Kristen Wiig υποδύεται τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος ενώ θα συμμετέχουν ο Sean Penn και η θρυλική Shirley MacLaine.


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.