Ο Ηρακλής στη Μεγάλη Οθόνη θυμίζει κάτι μεταξύ Τριακοσίων και Σπάρτακου.

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας δράσης του Renny Harlin που έχει κεντρικό χαρακτήρα τον Ηρακλή από την Ελληνική μυθολογία,βέβαια από το trailer καταλαβαίνουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που διαβάζαμε από τα βιβλία.

Η ταινία επικεντρώνεται στη δράση και τα εφέ προσπαθόντας να δημιουργήσει μια νέα εμπορική επιτυχία ακολουθόντας τα βήματα των 300,ο Ηρακλής θυμίζει κάτι μεταξύ Μονομάχου και Σπάρτακου και αυτό δεν μας εκπλήσσει αφού αυτό πουλάει σήμερα.

Η ταινία τοποθετείτε στη Αρχαία Ελλάδα 1200 Π.Χ. όπου μια βασίλισσα ενδίδει στη σφοδρή επιθυμία του Δία (γνωστός μπήχτης στη μυθολογία) με τον οποίο αποκτά ένα γιό.Η μοίρα θέλει το αγόρι που θα γεννηθεί να ανατρέψει έναν τύραννο και να αποκαταστήσει την ειρήνη σε έναν ταλαιπωρημένο τόπο. Ο νεαρός Ηρακλής δεν γνωρίζει τίποτα για το πεπρωμένο και την πραγματική ταυτότητα του.Επιθυμεί μόνο να κερδίσει την αγάπη της πριγκήπισσα της Κρήτης Hebe η οποία όμως είναι λογοδοσμένη με τον αδερφό του.Όταν ο Ηρακλής μαθαίνει για ποιον σκοπό προορίζεται θα πρέπει να επιλλέξει: να φύγει με την αγαπημένη του ή να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να γίνει ο μεγάλος ήρωας της εποχής του.Η υπόθεση θυμίζει λίγο από Λάμψη και Φώσκολο,τα έχει όλα δράση,έντονη συγκίνηση,θυσία,δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος,τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από μία ταινία!!!

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2014 στην Αμερική,για Ελλάδα δεν γνωρίζουμε επίσημη ημερομηνία ώς τότε πάρτε μια γεύση από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε και γράψτε εντυπώσεις.

Director: Renny Harlin.

Writers: Sean Hood, Daniel Giat.

Actors: Kellan Lutz, Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Johnathon Schaech, Roxanne McKee, Gaia Weiss,  Rade Serbedzija.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.