Οι δημιουργοί του V/H/S επιστρέφουν με μία νέα ταινία τρόμου το Devil’s Due (2014).

Ο Matt Bettinelli-Olpin και ο Tyler Gillett οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο V/H/S (2012) συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν το νέο found footage θρίλερ Devil’s Due (2014).

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά αφού το ήδη κορεσμένο found footage είδος χρειάζεται reboot,πάντως το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δεν δείχνει να έχει κάτι νέο και πρωτότυπο να δώσει σε σχέση με άλλες ταινίες του είδους.

Η συνταγή δοκιμασμένη μονόπλανα συνήθως μια κάμερα για να δείνει την αίσθηση του αληθινού, όλα ήρεμα στην αρχή για να χαλαρώσει ο θεατής και μετά έρχετε το ξέσπασμα του τρόμου!!!

Πουλάει το found footage στο Χόλιγουντ αφού ταινίες με σχετικά μικρό κόστος παραγωγής αποφέρουν τεράστια κέρδη!!!

Πολύ όμως σας κούρασα με την <<γκρίνια>> μου διαβάστε την υπόθεση δείτε και το trailer και γράψτε τις δικές σας εντυπώσεις για τη ταινία.

Πρεμιέρα για Ελλάδα στις 13 Φεβρουαρίου του 2014.

Υπόθεση:

Μετά από μια νύχτα στο μήνα του μέλιτος τους, ένα νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με μία απρόσμενη εγκυμοσύνη. Καθώς καταγράφουν τα πάντα σε κάμερα για να τα έχουν στο μέλλον, ο σύζυγος αρχίζει να παρατηρεί μία περίεργη συμπεριφορά στη γυναίκα του που αρχικά το αποδίδει στα νεύρα της λόγω της κατάστασή της, αλλά όσο περνούν οι μήνες γίνεται όλο και πιο φανερό ότι οι σκοτεινές αλλαγές στο σώμα και στο μυαλό της έχουν μία μυστηριώδη προέλευση…

From Matt Bettinelli-Olpin, director of VHS and starring Zach Gilford, Allison Miller and Robert Belushi.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

One thought on “Οι δημιουργοί του V/H/S επιστρέφουν με μία νέα ταινία τρόμου το Devil’s Due (2014).

Leave a Reply

Your email address will not be published.