Οι δημιουργοί του Matrix παρουσιάζουν τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας Jupiter Ascending (2014).

Τα αδέλφια Wachowski μετά από την τριλογία The Matrix (1999) και το εκπληκτικό αλλά αδικημένο Cloud Atlas (2012) επιστρέφουν στη Μεγάλη Οθόνη με μία νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας το Jupiter Ascending (2014).

Πρωταγωνίστρια θα είναι η καυτή Mila Kunis (black swan,Ted) και στο πλευρό της θα δούμε τους Channing Tatum και τον αγαπημένο Sean Bean.

Υπόθεση:

Η Τζούπιντερ Τζόουνς γεννήθηκε κάτω από νυχτερινό ουρανό, με τους αστερισμούς να φανερώνουν πως το πεπρωμένο της είναι για σπουδαία πράγματα. Μεγάλη πια, κοιτάει τα αστέρια κι ονειρεύεται να ταξιδέψει εκεί, αλλά προσγειώνεται από το μεροκάματο που τη θέλει να καθαρίζει τουαλέτες και να περνάει μια σειρά από άσχημους χωρισμούς. Τότε, ένας γενετικά μηχανικός πρώην κυνηγός του στρατού, ο Κέιν, απεσταλμένος από τη Βασίλισσα του Σύμπαντος, έρχεται στη Γη για να την αναζητήσει, ξυπνώντας στην Τζούπιτερ αυτό που πίστευε για τη μοίρα της από πάντα. Το ζωδιακό της κύκλος τη θέτει ως την επόμενη σε μια απίστευτη κληρονομιά που θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία του σύμπαντος. (πηγή:cine.gr)

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.