Ναζί τέρατα κυνηγούν ρώσους στρατιώτες!!!

Όχι μην ανησυχείτε πρόκειται για τη νέα ταινία του Ολλανδού σκηνοθέτη Richard Raaphorst  με τον τίτλο Frankenstein’s Army.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου στο διεθνές φεστιβάλ του ρότερνταμ,χαρά για το σκηνοθέτη που πέρασε δια πυρός και σιδήρου προκειμένου να ολοκληρωθεί η ταινία αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα με αποτέλεσμα να πάψουν τα γυρίσματα για αρκετό χρονικό διάστημα και ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η ταινία ήταν προ το πυλών.

Όμως η ταινία ολοκληρώθηκε και οι fan του είδους πανηγυρίζουν και όλα τα άλλα ανήκουν στην ιστορία.

Η ταινία μας ταξιδεύει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όπου Ρώσοι στρατιώτες επελαύνουν στη Δυτική Γερμανία και το τέλος του πολέμου δεν θα αργήσει να έρθει.Κατά τη διάρκεια της επέλασης η Ρώσοι στρατιώτες ανακαλύπτουν ένα μυστικό εργαστήριο των Ναζί οπού βασιζόμενοι στο ημερολόγιο του θρυλικού Dr. Viktor Frankenstein πραγματοποιούν πειράματα προκειμένου να δημιουργήσουν τον Super στρατιώτη αναζωπυρώνοντας τα σχέδια του Χίτλερ.

Η ταινία πιστεύω αναφέρεται σε συγκεκριμένο κοινό,βέβαια θα δούμε αν θα είναι αντάξια του Dead Snow (2009) που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.