Θεατρική Παράσταση «ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ» των Roger Rees & Rick Elice

Θεατρική Παράσταση «ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ» των Roger Rees & Rick Elice 

Μαύρη κωμωδία με στοιχεία θρίλερ.

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, στις 9.30΄ μ.μ., ξεκινούν οι παραστάσεις του έργου «Μισά Μισά», των RogerRees & RickElice, σε μετάφραση Κώστα Βούλγαρη και σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, στο θέατρο STUDIO ΚυψέληςΑίθουσα «Βίλμα Κύρου» (Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη –τηλ. 210-88.19.571).

Μετά την ιδιαίτερη έκπληξη που μας επεφύλαξε ο Γιώργος Λιβανός με το πρωτοπαρουσιαζόμενο θρίλερ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ, ένα από τα σημαντικότερα του είδους, εξασφάλισε και θα παρουσιάσει ένα νέο έργο, που ανήκει στην ίδια κατηγορία. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά χιτ της τελευταίας δεκαετίας, το “ΜΙΣΑ- ΜΙΣΑ” των RogerRees & RickElice, που έχει παιχτεί με επιτυχία καλλιτεχνική κι εμπορική σε περισσότερες από 19 χώρες σε όλο τον κόσμο και που φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ σε συμπαραγωγή με τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα 2 ΦΙΛΟΙ. Έργο που το συνοδεύουν υμνητικές θεατρικές κριτικές αφού απαιτεί ένα ιδιόμορφο θεατρικό δόσιμο, σαν μια πρωτότυπη μαύρη ερωτική κωμωδία με στοιχεία θρίλερ.

Με πρωταγωνιστές την Ισμήνη Καλέση και τον Αντώνη Ραμπαούνη, οι θεατές θα απολαύσουν ένα εξαιρετικά σύγχρονο έργο με θέμα την προσέγγιση ενός αλήτη από μιας μεγαλοαστή στο σύγχρονο Λονδίνο, με σκοπό μια ειδική συμφωνία: να καταφέρει να τον αλλάξει σε 2 βδομάδες όσο μπορεί περισσότερο, ώστε να μοιάζει στον εξαφανισμένο σύζυγό της, για να μπορέσουν να εισπράξουν από κοινού ένα μυθώδες ποσό. Θα πετύχει αυτό το ιδιόμορφο “Deal“; Ίντριγκες, διαρκείς ανατροπές, το σκοτεινό παρελθόν συναντά το αβέβαιο μέλλον και μια ερωτική ιστορία που ενώνει δυό φαινομενικά αταίριαστους ανθρώπους.

Ο Γιώργος Λιβανός σκηνοθετεί σε μετάφραση Κώστα Βούλγαρη, σε ένα όμορφο σκηνικό που υπογράφει – μαζί με τα κοστούμια- η Δέσποινα Βολίδη, ενώ τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Γιάννης Φίλιας.

Από 5 Απριλίου μέχρι το τέλος Μαΐου, παράλληλα με τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ και την ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.

Μετάφραση: Κώστας Βούλγαρης

Σκηνοθεσία-Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

Μουσικοί-Στίχοι τραγουδιών: Γιάννης Φίλιας

Σκηνικά-Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Δραματολόγος: Αθανασία Καλογιάννη

Κινηματογράφηση: Μενέλαος Τζαβέλλας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Διονύσης Κατερέλος

Βοηθός Σκηνογράφου: Βάνια Αλεξάντροβα

Γραφιστικά: Goran Mijalcic

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλής

Tο τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Λαμπρίνα Ιγνατάκη

Ηθοποιοί: Ισμήνη Καλέση, Αντώνης Ραμπαούνης

Χώρος: Θέατρο Studio Κυψέλης, Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη

Έναρξη: Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 – έως τέλος Μαΐου

Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30΄ μ.μ.

Διάρκεια: 90΄ χωρίς διάλειμμα

Εισιτήρια: 12 Ευρώ γενική είσοδος, Ατέλειες δεκτές

Κρατήσεις: τηλ. ταμείου 210-88.19.571

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.