Η Jennifer Aniston κάνει στριπτίζ!!!

Όχι δεν τρελάθηκε η Ελληνοαμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ αλλά πρόκειται για τη νέα κωμωδία We’re the Millers που πρωταγωνιστεί και εμψυχώνει μια στριπτιζέρ.

Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν βετεράνο dealer χασίς που επινοεί μια ψεύτικη οικογένεια προκειμένου να φέρει απαρατήρητος (μάλλον δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά) ένα μεγάλο φορτίο με χασίς από το Μεξικό στη Αμερική.

Έτσι ψάχνει τα ιδανικά μέλη για να δημιουργήσει τη ψεύτικη οικογένεια.Η μητέρα είναι μια στριπτιζερ (Jennifer Aniston) και η κόρη μια άστεγη έφηβη (Emma Roberts) και ο γιος ένα περίεργο παιδί (Will Poulter) γείτονας του με βρετανικές ρίζες.

Εντάξει μπορεί να μην φαίνεται η ιδανική οικογένεια με τη πρώτη ματιά(να μην πω και με τη δεύτερη) αλλά σίγουρα θα είναι μια τρελή τρελή οικογένεια.

Ξέχασα να αναφέρω ότι τον πατέρα και εγκέφαλο της οικογένειας υποδύεται ο Jason Sudeikis γνωστός από τις κωμωδίες Hall Pass (2011) και το Horrible Bosses (2011) που έκανε το ψυχωτικό αφεντικό,σε αυτή τη ταινία επίσης είχαμε δει την Jennifer Aniston να υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη νυμφομανή αφεντικίνα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2013 και αναμένεται να είναι από τις δυνατές κωμωδίες που θα παρακολουθήσουμε το φετινό καλοκαίρι.


Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.