Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι είναι όντως η καλύτερη ταινία του Μπεν Στίλερ!!!

Η Καταπληκτική φωτογραφία και τα απίθανα τοπία θα σας συνεπάρουν,πραγματικά αποτελεί ένα λόγο για να πάει κάποιος να δεί τη ταινία.Αναμφισβήτητα η πιο καλή ταινία ως τώρα του Αμερικάνου ηθοποιού και εν μέρη κάλυψε τις προσδοκίες μας.Οι ερμηνείες σε πολύ καλό επίπεδο βέβαια όχι κάτι το εξαιρετικό,η σκηνοθεσία όμως και τα τοπία της ταινίας μοναδικά!!!

Γενικά μια ταινία που σε ταξιδεύει σε απίθανα μέρη όπως Γροιλανδία,Ισλανδία,Ιμαλάϊα και Αφγανιστάν και σε κάνει να θες να ζήσεις και έσυ μια παρόμοια περιπέτεια.Στο όλο θέμα δεν θα μπορούσε να λήψει και το ερωτικο ειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών.

Ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας μοντέρνος ονειροπόλος που θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί του και να ονειρευτείς πράγματα που είναι σχεδόν αδύνατα να γίνουν.

Γενικά είναι μια ταινία που σίγουρα θα περάσετε καλά και θα φύγετε από τη σκοτεινή αίθουσα με το αίσθημα της ικανοποίησης.

Θα βάλω στη ταινία 7/10 γιατί πιστεύω ότι πρόκειται για μία αρκετά αξιόλογη προσπάθεια και ο Μπεν Στίλερ μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Υπόθεση:

Ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας μοντέρνος ονειροπόλος και παράλληλα ένας διευθυντής περιοδικού φωτογραφίας που δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ονειρεύεται κάθε μέρα, μέχρι που ξεκινά μια αληθινή περιπέτεια όταν ένα αρνητικό φιλμ χάνεται.

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΣΤΙΛΕΡ
Σενάριο: ΣΤΙΒ ΚΟΝΡΑΝΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΘΑΡΜΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΣΟΝ ΠΕΝ , ΜΠΕΝ ΣΤΙΛΕΡ , ΣΙΡΛΕΙ ΜΑΚΛΕΙΝ , ΑΝΤΑΜ ΣΚΟΤ , ΚΡΙΣΤΕΝ ΓΟΥΙΓΚ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Άρθρο: Αρακύνθιος Δημήτριος

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.