“Δικός της” μια διαφορετική ρομαντική ιστορία.

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ (HER)

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι (Γιοακίν Φοίνιξ), ένας μοναχικός και ιδιαίτερος άνδρας, που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων. 
Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αποφασίζει να αγοράσει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε χρήστη καθώς αποτελεί μια διαισθητική και μοναδική οντότητα από μόνη της.
Ενεργοποιώντας το, γνωρίζει τη “Σαμάνθα” (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια χαρούμενη γυναικεία φωνή που αποδεικνύεται διορατική, ευαίσθητη αλλά και εξαιρετικά αστεία. Όταν όμως οι ανάγκες και οι επιθυμίες της μεγαλώνουν, σε συνδυασμό με τις δικές του, η φιλία τους βαθαίνει και μια ασυνήθιστα ρομαντική διάθεση αναπτύσσεται μεταξύ τους…

Από τον υποψήφιο για Oscar σεναριογράφο και σκηνοθέτη Σπάικ Τζονζ, έρχεται η ταινία “Δικός της”, μια διαφορετική ρομαντική ιστορία που εξερευνά τη φύση της αγάπης στο σύγχρονο κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να μας απομονώσει ή να μας φέρει πιο κοντά.

Πρεμιέρα για Ελλάδα στις 26 Δεκεμβρίου 2013.

Η νέα ταινία του Σπάικ Τζόνζ με τους υποψήφιους για Oscar Γιοακίν Φοίνιξ, (“The Master,” “Walk the Line”), Έιμι Άνταμς (“The Master,” “Doubt”) και Ρούνει Μάρα (“The Girl With the Dragon Tattoo”). Μαζί τους η Ολίβια Γουάιλντ (“Rush”) και η Σκάρλετ Γιόχανσον (“Lost in Translation”).

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.