Δείτε τα νέα trailer του Batman v Superman Dawn of Justice και Suicide Squad.

Στο Comic Con 2015 στο Σαν Ντιέγκο κυκλοφόρησαν τα νέα trailer από τα πολυαναμενόμενα Batman v Superman Dawn of Justice και Suicide Squad.

Στο νέο εκτεταμένο trailer του Batman v Superman Dawn of Justice βλέπουμε για πρώτη φορά όλους τους πρωταγωνιστές της ταινίας τον Ben Affleck (Batman),Henry Cavill (Superman), τη Gal Gadot ως Wonder Woman, τον Jesse Eisenberg στο ρόλο του Lex Luthor,τον Jeremy Irons στο ρόλο του Alfred και την Amy Adams σαν Lois Lane.To trailer παραμένει σκοτεινό και μυστήριο με τον Zack Snyder να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

 

Επίσης κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Suicide Squad το οποίο έχει για πρωταγωνιστές τον Jared Leto σαν Joker, τον Will Smith στο ρόλο του Deadshot, Margot Robbie ως Harley Quinn και  Jai Courtney ως Captain Boomerang, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Ayer.

Η ταινία επικεντρώνεται με μια ομάδα εγκληματιών που βρίσκονται στη φυλακή και ενεργούν ως όπλα της αμερικανικής κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού, με αντάλλαγμα ελαφρότερες ποινές και καλύτερη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της έκτισης της ποινής τους.Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.