Από τους παραγωγούς του action film THE RAID έρχεται ένα νέο ψυχολογικό Θρίλερ το KILLERS!!!

Ιάπωνες και Ινδονήσιοι συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν ένα πολλά υποσχόμενο ψυχολογικό θρίλερ που επιλέχθηκε να προβληθεί στο Sundance Film Festival.Το φίλμ σκηνοθέτησαν οι The Mo Brothers και υπογράφουν και το σενάριο.

Υπόθεση:

Ο Nomura Shuhei ένας νέος χαρισματικός άνθρωπος και αρεστό στέλεχος εταιρίας στην Ιαπωνική κοινωνία,αποκαλύπτει ότι έχει μία σκοτεινή πλευρά.Σκοτώνει ανθρώπους και κρατάει ντοκουμέντα σε βίντεο,πέρα από αυτό ανεβάζει τα βίντεο για να τα δουν και άλλοι χάριν της προσωπικής ικανοποίησης.

Στην άλλη άκρη της γής ο Bayu Aditya ένας φιλόδοξος Ινδονήσιος δημοσιογράφος ο οποίος έχει εμμονή με το να αποκαλύψει την αλήθεια σε μια υπόθεση ενός πολιτικού με το όνομα Dharma τον έχει οδηγήσει να έχει προβλήματα με τη γυναίκα του ενώ η επαγγελματική του καριέρα καταστρέφεται.

Όταν η ζωή του γεμίζει προβλήματα, ο Bayu βλέπει ένα από τα βίντεο του Nomura και αρχίζει να γνωρίζει την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.Ο Bayu ταυτίζεται μαζί του και αρχίζει να διαπράττει δολοφονίες στο όνομα της δικαιοσύνης και να ανεβάζει τα βίντεο στο ίντερνετ.

Αναπάντεχα τα βίντεο του Bayu αποκτούν κοινό οπως επίσης και του Nomura.Έτσι οι δύο σειριακή δολοφόνοι αποκτούν ένα παράξενο δέσιμο μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.Από τότε ο Nomura αποφασίζει να συναντήσει τον Bayu και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.