Αδάμαστος Το πρώτο Ελληνικό epic fantasy στους κινηματογράφους!

Ότι και να πούμε είναι λίγο ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα και ζούμε ευχάριστες καταστάσεις.

Ναι είναι γεγονός Ο Αδάμαστος: Τα  Χρονικά του Δρακοφοίνικα θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Οθόνη μετά από την απαίτηση χιλιάδων fan του είδους.

 

Αρχικά η ταινία θα προβάλεται στο Ιντεάλ  Πανεπιστημίου 46 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) από της 14 Νοεμβρίου και έπεται και συνέχεια για Θεσσαλονίκη!!!

Θυμίζουμε η ταινία έκανε πάνω από 1.000 εισιτήρια στις Νύχτες Πρεμιέρας σε 2 μόλις προβολές !!!

Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι η χρηματοδότηση προήλθε με τη μέθοδο του crowdfunding, δηλαδή πόρων που συγκεντρώθηκαν μέσω διαδικτύου από τον κόσμο που ήθελε να δει την πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας να γίνεται πραγματικότητα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βραβευμένο κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια  “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα” ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστή της ταινίας .

O Ντράγκαρ (Γιάννης Ρουμπούλιας) είναι ένας πολεμιστής από τον Βορρά, ο οποίος έχει πιαστεί σκλάβος από τους άντρες της Αυτοκρατορίας του Δρακοφοίνικα. Η εν λόγω αυτοκρατορία διαφεντεύει σχεδόν όλο τον φανταστικό κόσμο του Ελεμπρος, στον οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία. Το μυαλό του αιχμάλωτου πολεμιστή βρίσκεται στον τόπο του και στη γυναίκα του, Μπρένα (Γεωργία Γιαννακούδη), την οποία άφησε πίσω του τέσσερα χρόνια πριν. Τελικά καταφέρνει να αποδράσει παίρνοντας μαζί του ως όμηρο την κακομαθημένη Βαλέρια (Κωνσταντίνα Γεωργαντά), κόρη του Ακιλόνιου (Μελέτης Γεωργιάδης), στρατηγού της Αυτοκρατορίας του Δρακοφοίνικα. Ο τελευταίος εξαπολύει ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για να φέρει πίσω την κόρη του. Ο δρόμος του γυρισμού θα είναι γεμάτος περιπέτειες και εμπόδια για τον Ντράγκαρ, ο οποίος θα παραμείνει Aδάμαστος και δεν θα γονατίσει μπροστά σε κανέναν.

Από 14 Νοεμβρίου στο ΙΝΤΕΑΛ από τη FilmBoy Pictures.

Είδος: Περιπέτεια Επικής Φαντασίας

Cast: Γιάννης Ρουμπούλιας,Κωνσταντίνα Γεωργαντά,Μελέτης Γεωργιάδης,Κυριάκος Κορογιάννης,Γεωργία Γιαννακούδη,Θάνος Κερμίτσης,Γιώργος Μπούγος,Κωνσταντίνα Τάτση.

Σκηνοθεσία: Θάνος Κερμίτσης.

Η επική μουσική επένδυση της ταινίας είναι του Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Facebook Twitter Email

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.